Wim Koster

Bouwen aan jouw Online Succes.
Je bent je eigen onderneming gestart en wil graag groeien, maar weet niet goed hoe.
 
Dan loop je tegen een kennis aan; die je aanraadt om op internet aan de slag te gaan. Hij vertelt je iets over een Internetsite en zei dat je die echt moest hebben!
O ja, als die klaar is, moet je ook op de Social Media met je bedrijf aan de slag te gaan, want dat gaat jou veel bezoekers, - lees klanten -, opleveren!
 
Het klinkt allemaal heel mooi.
Overdag werk je aan je bedrijf, ’s avonds zit je achter je PC gekluisterd voor het maken van een website. Je gaat je eerste stappen zetten op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Je gaat blogs schrijven voor je website. Aan de avonden alleen heb je al niet meer genoeg om met je weinige ervaring op dit gebied alles in goede banen te leiden. Uiteindelijk begint je eigen werk te lijden onder alle bijkomende werkzaamheden.
 
Zo is het ook mij overkomen.
Ik ben eens kritisch gaan kijken naar wat ik leuk vind en waar ik eigenlijk mijn meeste tijd aan besteed. Dat bleek totaal niet met elkaar over een te komen! Ook ik ben om mij heen gaan kijken en kwam tot de conclusie, dat veel ZZP-ers en MKB-ers daar mee kampen. En dan te bedenken, dat het probleem eigenlijk heel gemakkelijk is op te lossen.

Richt je op je kernactiviteiten!

Bouw, uitbreiding en onderhoud websites

Social Media, SEO, SEA

SEO teksten, Blogs, Chatcontact

In de beginjaren 90 is het internet van start gegaan.
De oudste provider van Nederland (XS4ALL) ging in mei 1993 voor het publiek open.
In 1994 bouwde ik mijn eerste websites voor het intranet (lokaal bedrijfsinternet) van Philips.
Het bouwen van sites heeft sinds die tijd een geweldige vlucht genomen. In januari 2007 ben ik als ZZP-er van start gegaan en heb sinds die tijd een ruim scala aan websites gemaakt.
Wim
Jouw Succes is mijn Succes!
Graag ontwerp ik voor jou een website of webshop geheel zoals jij dat wil! Passend bij al jouw wensen, up-to-date en met een creatieve uitstraling.
 
Ik bied je alles op het gebied van een grafisch ontwerp, webdesign, SEO (zoekmachine optimalisatie), social media, domeinregistratie, hosting en de meeste overige internetdiensten.
 
Ik ben enthousiast, heb geen 9 tot 5 mentaliteit en zie iedere opdracht als een nieuwe uitdaging om niet alleen mijn, maar juist jouw bedrijf op een representatieve manier te promoten!
Wim Koster